Verdens vegandag
Verdens vegandag

Verdens vegandag

I dag er det første november og verdens vegandag.

Det er fint å kunne markere verdens vegandag med å dele nyheten om at det endelig er klart for å melde seg inn i livssynsamfunnet Norsk vegansamfunn.

Ny lenke for å melde seg inn publiseres her på hjemmesiden og i sosiale media i morgen, mandag 02.11-2020, så følg med!

Det vil bli mulig å melde seg inn som livssynsmedlem, eller støttemedlem for de som foretrekker det.

En praktisk konsekvens er at vi som allerede er medlem i «det gamle» Vegansamfunnet må melde oss inn på nytt. Som livssynssamfunn er det litt andre regler som gjelder, og det er derfor nødvendig å ha innlogging med bank-ID i innmeldings prosessen.

Det er selvfølgelig rom for de som ønsker å være medlem, men ikke ønsker å ha det som sitt livssyn. Norsk Vegansamfunn ønsker alle veganere, eller vegan-interesserte velkommen, uavhengig av livssyn eller motivasjon for å leve vegansk. Ut året er det gratis å melde seg inn som støttemedlem. Siden vi forventer å motta støtte, er medlemskap gratis for ordinære medlemmer. 

Snart kan vi kanskje markere en viktig hendelse i livet, som bryllup, med en vegansk seremoni. Vi er spente på å høre hva medlemmer og veganere tenker om det. Er det noe vi ønsker og har behov for?

Søknadsfristen for støtte som livssyn er 1.mars, så det er først et stykke ut i 2021 vi vet sikkert hva fremtiden bringer. Men vi trenger at alle interesserte melder seg inn i god tid før det.