Norsk vegansamfunn
Trondheim vegansamfunn

Trondheim vegansamfunn

Trondheim vegansamfunn ble stiftet den 1. oktober 2023 med en visjon om å fremme bevissthet om et vegansk livssyn og skape et inkluderende fellesskap for alle som deler denne interessen. Vi er glade for å kunngjøre at den første søndagen i hver måned arrangerer vi vegantreff i hjertet av Trondheim sentrum. Dette er en fantastisk mulighet for veganere og nysgjerrige til å møtes og snakke sammen.

Vi ønsker å skape et hyggelig og inkluderende miljø hvor vi kan nyte godt selskap og meningsfulle samtaler om alt som har med vegansk livssyn å gjøre, utveksle erfaringer, eller bare snakke om ting man interesserer seg i.

Vi inviterer deg hjertelig til å komme og bli bedre kjent med oss og andre veganere. Uansett om du allerede er en hengiven veganer eller bare er nysgjerrig på hva det innebærer, er du velkommen til å delta. Sammen kan vi bidra til å gjøre Trondheim til et mer bevisst og inkluderende sted for alle som deler vårt engasjement for dyrene. Kom gjerne og bli med oss!

Styret

Styret bestående av følgende personer:

Jon Vegard Venås
Styreleder

Jon Vegard har vært både kasserer og sekretær i styret for Norsk vegansamfunn (NVS), og har siden stiftelsen av livssynssamfunnet i 2020 stått på for at NVS skal bli registrert som livssynssamfunn og dermed ha krav på statsstøtte. Han har også hatt ansvaret for nettsiden og den grafiske profilen til NVS. Jon Vegard er 34 år, har en doktorgrad i matematikk og jobber i SINTEF Energi. Han har et brennende engasjement for rasjonell og kritisk tenking med den vitenskapelige metode som basis.

+4794847750
Elise Eikrem Rindarøy
Nestleder

Elise er 33 år og kommer fra Gossen. Hun er ny som medlem av NVS, men har vært veganer i 7 år. Elise har en mastergrad i historie og jobber som fylkessekretær for Grønn Ungdom. Hun er valgt inn som vara til bystyret i Trondheim og sitter i 8. mars-komitéen i Trondheim. Hun er samfunnsengasjert og liker å jobbe med langsiktige prosjekter.

Hans Oskar Ødegård Hagen
Styremedlem

Hans er 26 år og kommer fra Aurskog. Han har vært styremedlem i Norsk vegansamfunn siden 2021. Han har bred erfaring i organisasjonsarbeid, med særinteresse for politikk, filosofi og bærekraft. Hans er opptatt av at Trondheim vegansamfunn skal være inkluderende og fremstå tydelig, troverdig, og fordomsfritt.

Vedtekter

Vedtektene for lokallaget finner du her.