Norsk vegansamfunn
Styret

Styret

Steffen Tretvoll Althand
Leder

Steffen er fra Oslo, bor på et småbruk i Gran kommune. Jobber med person-konflikter og som parterapeut. Gikk fra å være jeger til å bli veganer etter å ha tapt en diskusjon med en vegetarianer for tre år siden. Helger og ferier brukes på seiltur med en gaffelrigget kutter, på telttur eller på spill-kveld med venner. Steffen jobber for å skape et godt og stort vegansamfunn.

Ailo Aasen
Nestleder

Ailo er bosatt i Trondheim, har en doktorgrad i fysikk og forsker på fornybar energi i SINTEF. For å nå ut til flest mulig i et samfunn basert på utnyttelse av dyr, mener han det er viktig å formidle alle de gode grunnene for å leve vegansk, inkludert etikk, miljø, personlig helse og folkehelse. Ailo er opptatt av at NVS skal være en saklig, seriøs, og inkluderende organisasjon.

Jon Vegard Venås
Kasserer

Jon Vegard jobber i SINTEF og har en doktorgrad i matematikk ved NTNU. Han har et brennende engasjement for rasjonell og kritisk tenking med den vitenskapelige metode som basis. Jon Vegard har ansvaret for hjemmesiden og har ledet arbeidet med livssynserklæringen til NVS. Han var sammen med Ailo en av pådriverene for et vegansk livssynssamfunn i Norge før NVS valgte å ta dette steget.

+4794847750
Magnus Lodding
Styremedlem
Heidi Harriet
Styremedlem
Hans Oskar Ødegård Hagen
Styremedlem
Fredrik Ulla Staurset
Styremedlem
Anne Dæhlen Østen
Styremedlem

Anne er pedagog med videreutdanning i pedagogisk ledelse og læringsmiljøer, og arbeider til daglig som pedagogisk leder med spesialisering inn mot de aller yngste barna. Utover dette har hun studert miljø-etisk filosofi med fokus på naturkrisen - noe som næret det veganske engasjementet ytterligere. Hun er opptatt av å normalisere veganisme som livssyn, og å bidra med å skape et trygt vegansk miljø som ivaretar veganere i samfunnet vårt, både i medgang og motgang.

Henrik Kjellmo Larsen
Varamedlem

Henrik Kjellmo Larsen er doktorgradsstudent innenfor sosiologi ved Monash University. Han er også yogalærer, og har bred organisasjonserfaring. Henrik har vært styremedlem flere år, og starter arbeidet med å utarbeide en strategi for NVS i Mars 2021. Han har et stort engasjement for formidling og er derfor ansvarlig for NVS’ markedsføring, og han skriver ofte avis og debattinnlegg på vegne av NVS.

Samuel Rostøl
Varamedlem

Samuel er dyrerettsaktivist på heltid, og har vært veganer siden 2015. Han har vært å se på flere TV-debatter både i Norge og i Sverige hvor han har fremmet dyrenes sak. Samuel er en selvutnevnt pragmatiker, og har uttalt en rekke ganger at vi må etterstrebe å alltid ha fakta på vår side i vårt arbeid for å fremme dyrenes sak. Han har vært styremedlem i NVS siden 2018.

Patreon