Vegantreff i Fredrikstad
Vegantreff i Fredrikstad
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Vegantreff i Fredrikstad

4. oktober 2020 @ 14:00 - 16:00

Velkommen til vegankaketreff i Fredrikstad 04. Oktober!
Vi møtes på Tæps – her kan man ha med seg egen mat og kjøpe drikke. De har plantemelk til kaffen ? Vi tar med en kake eller noe annet godt å momse på og deler med hverandre (Med tanke på koronasitusjonen er det fint om man ikke tar med fingermat, og at alle har med sin egen kakespade. Det er god plass på Tæps så 1 m avstand er lett å holde).
Vi håper å se både nye og kjente fjes og gleder oss til sosialt samvær med veganere og veganerinteresserte – ta gjerne med en venn eller to.
Norsk vegansamfunn arrangerer vegantreff hver måned. Treffene er åpne for alle. Her møtes veganere og vegannysgjerrige i alle aldersgrupper med sosial hygge og god mat. Enten du er ny som veganer, har vært det lenge, eller bare er nysgjerrig på denne levemåten så er du hjertelig velkommen. Ta gjerne med deg en venn eller to!Vi er på plass fra kl. 14, og holder det gående så lenge det er stemning for det.
På grunn av Koronasituasjonen holder vi 1m avstand til hverandre. Av hensyn til eventuell smittesporing vil arrangøren skrive ned navn og telefonnummer på deltakerne og oppbevare dette i 10 dager. Alle oppordres til god håndhygiene.
Har du spørsmål kan du kontakte Solfrid på : solfrid.lokke@vegansamfunnet.no