NVS Vegantreff Bergen
NVS Vegantreff Bergen
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

NVS Vegantreff Bergen

3. februar 2019 @ 17:30 - 20:30

Kom på vegantreff og bli kjent med andre veganere og vegannysgjerrige! Om du har vært veganer lenge, har lekt litt med tanken om å bli veganer, eller om du bare er nysjerrig på hva vegansk mat er spiller det ingen rolle. Her samles veganere og andre nysgjerrige i alle aldre til en sosial og uformell ettermiddag, og vi håper å se akkurat deg!

Norsk vegansamfunn arrangerer vegantreff den første søndagen hver måned. Treffene er åpne for alle. Her møtes veganere og vegannysgjerrige i alle aldersgrupper med sosial hygge og god mat. Enten du er ny som veganer, har vært det lenge, eller bare er nysgjerrig på denne levemåten så er du hjertelig velkommen. Ta gjerne med deg en venn eller to!

Vi er på plass fra kl. 17:30 på Yord i Bergen, som er en pop-up cafe i den øvre delen av Nygårdsparken (Nygårdsparken Paviljongen, Parkveien 28). Vi holder det gående så lenge det er stemning for det.

Velkommen! ?

——————

A social hangout where everyone is welcome. We order vegan food from the popup cafe Yord in the upper part of Nygårdsparken, then we chat and eat and have a nice time! :D

Detaljer

Dato:
3. februar 2019
Tid
17:30 - 20:30
Kategori for Arrangement:

Sted

Nygårdsparken
Nygårdsparken
Bergen, Norway
+ Google-kart