Vinn introduksjonskurs til vegansk mat og ernæring
Vinn introduksjonskurs til vegansk mat og ernæring

Vinn introduksjonskurs til vegansk mat og ernæring

Har du nettopp blitt veganer, eller er i en prosess mot å bli det? Har du aldri kommet lenger enn ferdigmatfryseren, eller mangler inspirasjon på kjøkkenet? Lurer du på hvordan du skal få i deg nok proteiner, jern eller B12? Eller kanskje har du selv full kontroll, men kjenner noen som sårt trenger å lære mer om plantebasert matlaging og ernæring? Nå har du muligheten til å vinne en plass på det neste kokkekurset til veganmatbloggerne Thomas og Jane! 

Thomas og Jane. Foto.
Thomas og Jane kan sin tofu. (Foto: tinekatrine.com)

Thomas fra Veganmannen og Jane fra Veganmisjonen har holdt flere kokkekurs, og i sommer har de til og med vært i Bodø for å øse av sin kunnskap. Den 4. september er de tilbake i Studio Lilleborg i Oslo for å holde et nybegynnerkurs om vegansk mat, og denne gangen har de fått med seg ernæringsfysiolog Vigdis Elise Hafsten, som også skal holde foredrag og svare på spørsmål om vegansk ernæring. Vi i Norsk vegansamfunn har fått en plass som nettopp du, din heldiggris, kan vinne!

Men hvordan deltar jeg?

Boka "Plantebasert ernæring". Foto.
Medforfatteren av boka «Plantebasert ernæring» deltar på kurset. (Foto: Bente Isefjær)

På facebookgruppa Hva slags veganmat lager du i dag? poster medlemmene bilder av måltidene sine, og gruppa har på kort tid blitt svært populær. Norsk vegansamfunns konkurranse arrangeres i samarbeid med administratorene bak gruppa, og reglene er enkle:

For å delta i konkurransen tar du bilde av et vegansk måltid og merker det med emneknaggen #norskvegansamfunn når du legger det ut i gruppa.

Fristen for å poste bidrag til konkurransen er torsdag 21. august kl 19. Innen den tid kan du poste flere bidrag, men kun ett bilde per dag, og du kan ikke gjenbruke bilder du tidligere har postet i gruppa.

Etter fristens utløp vil vi i styret i Norsk vegansamfunn velge ut 10 kandidater som vi synes fortjener å bli nominert. Bildene trenger ikke nødvendigvis å være perfekte og lekre for å bli nominert. Humor, kreativitet, innsatsvilje og selvironi over kjøkkenkatastrofer kan sjarmerere juryene vel så mye som de mest forseggjorte kreasjoner.

De ti nominerte bildene legger vi ut til avstemning, og til sist er det folket som bestemmer hvem av de nominerte som vinner plass på kokkekurset! Det stilles ingen krav om at man må være veganer eller vegetarianer for å delta, men vi vi gjør oppmerksom på at vinneren vil publiseres med navn og bilde.

Vinneren kåres 28. august, en uke før kurset. 

Jammen jeg er ikke på Facebook …

Dersom du ikke er på Facebook, kan du fremdeles delta i konkurransen. Send inn ditt/dine bidrag på e-post til kontakt@vegansamfunnet.no innen fristen 21. august kl 19.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.