Vegansk Julefestival 2016 og etterfest i regi av NVS!

chateauneuf_veganskjulefestival-1Nå er det like før årets veganske julefestival – med etterfest arrangert av oss i Norsk vegansamfunn! Fjorårets suksess gjentar seg, og i år utvides Vegansk Julefestival til to dager med et tykkere program og større boltreplass. Begivenheten finner sted lørdag 26. og søndag 27. november på Chateau Neuf på Majorstua.

Er du nysgjerrig på etiske varer, vegansk livsstil, julegaver og deilig mat, er Vegansk Julefestival arrangementet for deg. Det er en familievennlig affære med eget aktivitetsrom for barn. I år kan du også kjøpe billettene på forhånd, så slipper du å stå i kø.

Og etter festivalen fortsetter moroa! I år er det Norsk vegansamfunn som arrangerer etterfest på Fristelse Café & Bistro lørdag 26. november. Her er alle julefestival-deltagere velkommen!

Her gir julefestial-arrangør Thomas H. Olsen oss en liten introduksjon til julefestivalen:

Matglede, julestemning og hjerte for dyr

Det er et stort og variert program Vegansk Julefestival har snekret sammen. Kurs i vegansk (jule-) matlaging og foredrag om ernæring og dyrs rettigheter er noe av det du kan se frem til. Shabana Rehman fra NOAH skal fortelle om sitt engasjement for dyr. Martin Smedjeback skal ta for seg psykologien og ideologien som ligger bak det (og de) vi spiser.

Mia Frogner fra Green Bonanza holder kokkekurs i julesalater. Mari Hult fra Vegetarbloggen skal vise hvordan man lager perfekt nøttestek. Jane H. Johansen fra Veganmisjonen skal kurse om vegisterkaker og annen julemat. Tanja Kalchenko, lege og leder av HePla (Helsepersonell for plantebasert kosthold), holder foredrag om vegansk ernæring. Og dette er bare noen av de du kan se og høre på festivalen.

kj%e2%94%9cpflottehandlenett

Norsk vegansamfunn vil selvfølgelig være på plass. Det vil også en rekke andre utstillere, foreninger, bedrifter og spisesteder innen feltet dyrevern, miljøvern, plantebasert mat og etiske produkter. Full oversikt over program og utstillere finner du på julefestivalens hjemmesider.

Vegansk Julefestival selger i år T-skjorter og handlenett designet av Death By Dinosaurs. Firmaet drives av den svenske designeren Becko Ellnemar, som stiller ut flere av sine motiver på festivalen.

Trenger snille hjelpere

Festivalen trenger flere snille hjelpere! Vil du hjelpe til med å spre informasjonsmateriell om festivalen, hjelpe til med rigging og rydding, billettsalg eller andre ting? Da kan du melde deg som frivillig.


Vegansk Julefestival 2016

Sted: Chateau Neuf, Slemdalsveien 15, Oslo
Tid: Lørdag 26. og søndag 27. november kl. 11–18.

Følg Vegansk Julefestival: Facebook | Twitter | Instagram | YouTube

 

, , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.