Styret og frivillige 2019
Styret og frivillige 2019

Styret og frivillige 2019

Styret og frivillige 2019

Styret i Norsk vegansamfunn

Samuel Rostøl (f. 83), leder 

Samuel er dyrerettsaktivist på heltid, og har det siste halvåret før årsmøtet 2019 vært fungerende leder i Norsk vegansamfunn. Han har gjennom ulike initiativer og deltakelse i debatter og avisartikler blitt en sentral og tydelig deltaker i det norske veganmiljøet. Han drømmer om en vegansk fremtid, og tror at vi er midt inne i en utrolig viktig tid der det er av enorm vekt at vi beholder initiativet og fortsetter den viktige kampen for dyrene. 

 

Mirjam Kammler (f. 96), nestleder – fungerende lederMirjam er opprinnelig fra Tyskland, men oppvokst i Drammen. I dag bor hun i Oslo for å ta en master i utøvende musikk og en bachelor i fransk. Mirjam har vært vegetarianer siden hun var 14, og ble veganer for snart tre år siden. Hun ønsker å jobbe for en verden hvor dyr ikke lenger blir utnyttet.

Kira Frayne, sekretær

Kira (26) er halvt norsk og er født og oppvokst i Australia, men bor for tiden i Oslo. Hun har vært pescetarianer hele oppveksten, og gikk over til å bli veganer i 20-årene. Hun takket ja til å bli med i styret til Norsk vegansamfunn fordi hun ønsker å bidra til å gjøre det enklere for andre veganere i Norge.

Kira er per dags dato sekretær i foreningen, og gleder seg til å jobbe med alle de andre dedikerte og flinke menneskene som står på og jobber for en litt snillere verden. Bortsett fra veganisme er hun veldig glad i musikk, reising, surfing/dykking/havet og kunst.

 

Anette Næss Elsås, kasserer

Anette er 36 år og bosatt i Narvik, der hun til daglig jobber som økonomikonsulent. Hun har vært veganer i fem år, og var kasserer i Norsk vegansamfunn fra 2014-2016, før hun ble valgt til kasserer igjen på ekstraordinært årsmøte i oktober 2017. Anette har ansvaret for medlemslister, utsendelse av kontingent og betalingen av disse, i tillegg til det daglige regnskapet.

 

Mia Kristoffersen 

Mia Kristoffersen er ordinært styremedlem. Hun har vært engasjert i veganisme og dyrs rettigheter siden årsskiftet 2012/2013, og er spesielt opptatt av en faktabasert og saklig debatt om temaene. 

Mia er 22 år, studerer sykepleie og spansk, og har tidligere erfaring som blant annet leder av Grønn Ungdom Nord-Trøndelag, representant i Grønn Ungdoms landsstyre og som styremedlem i Miljøpartiet De Grønne Nord-Trøndelag. Hun er også administrator i Facebook-gruppen Veganpreik. 

Henrik Kjellmo Larsen 

Henrik Kjellmo Larsen ble veganer i 2016 og har siden den gang vært en aktiv pådriver for å fremme en veganske levemåte. Henrik vil være klar med sine verdier og hvorfor han er veganer, dog mener han det er viktig å se hele mennesket. En person er mer enn hva en forbruker, og gjennom jobben som yogalærer bruker han mye til det å fasilitere for at folk kan gjøre gode valg, uten å glemme at alle mennesker går gjennom en prosess som for noen tar lengre tid enn andre. Som styremedlem i NVS ønsker Henrik å fremme veganisme på en positiv måte, og å vise at det å leve etter et vegansk verdisett kan være bra for en selv, og for folkene rundt seg.

 

Solfrid Løkke (43)

Solfrid bor i Fredrikstad sammen med mann, datter og to katter, og hun jobber som realfagslærer. Hun har også en sønn som for tiden er i Forsvaret. Solfrid har vært veganer siden oktober 2017. Hun er mentor i Veganerutfordringen og trives godt med å bidra til å motivere og hjelpe der. Hun ønsker også å bidra til at flere ser fordelene ved et vegansk kosthold, og at veganere kan finne et samhold hos hverandre.

 

 

Evelina Rønneseth 

Evelina (20) har vært veganer i tre år. Hun bor for tida i Oslo der hun studerer juss på andre året ved UiO. Ved siden av studiene har hun en sommerjobb i Kristiansand. I tillegg til å være student er hun også forfatter og skriver en del. Skriving er noe av det hun verdsetter mest, det være seg skjønnlitteratur eller leserinnlegg, juridisk argumentasjon, eller annet. Evelina er også veldig glad i debatter og deltar gjerne i disse på sosiale medier. Videre er hun opptatt av saklighet og tror man vil nå lengre med poengene hvis man holder hodet kaldt. 

 

Kyrre Vassdal 

Kyrre er 30 år og bor i Oslo sammen med hunden sin. Han har vært veganer i godt over fire år og medlem i NVS i litt over to. Kyrre ønsker å gjøre en jobb for styret og har god kompetanse på web og teknologi som han tror kommer godt med. Som veganer er Kyrre opptatt av at NVS fremstår som en seriøs aktør som har sitt på det tørre i alle settinger, og at NVS opptrer ryddig og baserer utspill på forskning og fakta. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.