Styret 2014

 

Marte Munkeli, leder Norsk Vegansamfunn. Foto.

Marte Munkeli, leder

Marte Munkeli er 31 år og jobber som rådgiver i staten. Hun har en master i politisk økonomi. Marte har vært vegetarianer i 15 år, og veganer i ett år. Marte brenner for å gjøre veganisme til et mer tilgjengelig alternativ for folk flest, og ønsker å jobbe for å endre inntrykket av veganisme som noe mystisk, vanskelig og ekstremt. Marte skal ha en koordinerende rolle i NVS, men skal også bidra aktivt med å skrive artikler, stå på stand og ha kontakt med medlemmer, serveringssteder og produsenter.

 

 

 

Linda K. Mathisen, nestleder Norsk vegansamfunn. Foto.

Linda K. Mathisen, nestleder

Linda Kristine Mathisen er 37 år og jobber som operasjonssykepleier. Hun har vært veganer i to år, og fritiden brukes på klatring, styreverv i lokallag i Miljøpartiet De Grønne, og sosialt og faglig engasjement i veganmiljøet. Linda er opptatt av å spre kunnskap og erfaring om veganisme på en positiv og saklig måte, og jobbe for at veganisme skal ses som det naturlige og rasjonelle valget i solidaritet med både mennesker og dyr, og for å sikre en bærekraftig fremtid. En hjertesak er også at et balansert og variert vegansk kosthold skal annerkjennes som helsefaglig fullverdig og sunt. Linda er webredatør for nettsiden og gleder seg til å dele gode artikler og saker, og også møte folk på stand.

 

 

 

Therese Larsen, sekretær Norsk vegansamfunn. Foto.

Therese Larsen, sekretær

Therese Larsen er 25 år og har vært veganer i tre år. Hun har sittet i styret i NVS siden forrige årsmøte. Therese har en master i etologi (dyreadferd), og jobber som prosjektmedarbeider i Amnesty international. Therese brenner for å få satt dyrs rettigheter på dagsorden, og bidra til at flest mulig blir inspirert til å leve som veganere. Hun har tidligere hatt verv i lokallag i Miljøpartiet De Grønne. Therese ser stort potensiale i NVS, og brenner for å bygge opp organisasjonen videre.

 

 

 

 

 

 

Anette Elsås, kasserer Norsk vegansamfunn. Foto.

Anette Elsås, kasserer

Anette Elsaas er 31 år og bor og jobber i Oslo. Hun har vært veganer i litt over ett år. Anette har jobbet med økonomi og regnskapi ti år, og skal bidra med økonomistyring I NVS. Hun er opptatt av positiv hverdagsaktivisme, og kommer til å bli et fast innslag på stands og andre aktiviteter som NVS deltar på.

 

 

 

 

 

 

Julie Synnøve Bjerva, styremedlem Norsk vegansamfunn. Foto.

Julie Synnøve Bjerva, styremedlem

Julie Synnøve Bjerva er 23 år, og har sittet i styret i NVS siden forrige årsmøte. Hun er for tiden opptatt med studiesøknader, og er på fritiden særlig glad i å reise og skrive. Julie brenner for å vise frem de inspirerende og motiverende sidene ved veganisme, men også enkel hverdagsaktivisme som kakebaking, stands og annet praktisk arbeid. Julie bidrar i tillegg med design og tekstproduksjon.

 

 

 

 

 

 

Kama Sofie Slåttøy Jannang, styremedlem Norsk vegansamfunn. Foto.

Kama Sofie Slåttøy Jannang, styremedlem

Kama Sofie Slåttøy Jannang er 22 år og brenner for miljøvern. På grunn av dette ble hun veganer sommeren 2013, og på fritiden driver hun en grønn “rosablogg” hvor hun promoterer en miljø- og dyrevennlig livsstil. Hun er medlem av Miljøpartiet De Grønne, og drømmer om å bo i en økolandsby. Hun ønsker å bidra til å normalisere veganisme gjennom positiv og kreativ hverdagsaktivisme.

 

 

 

 

Arild Tornes, vara Norsk vegansamfunn. Foto.

Arild Tornes, varamedlem styret

Arild Tornes er 34 år og bosatt i Oslo. Han har vært engasjert i aktivisme for dyrs rettigheter i over ti år, og var med på å starte NVS. Han har sittet i styret siden oppstarten, og har hatt en viktig rolle som materiellansvarlig og skribent. Arild har en master i idéhistorie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *