Styreerklæring fra det nye styret
Styreerklæring fra det nye styret

Styreerklæring fra det nye styret

På årsmøtet 2. mars 2014 ble det besluttet at Norsk vegansamfunn skal gå bort fra den flate strukturen organisasjonen har hatt, og innføre en tradisjonell styrestruktur med leder, nestleder, sekretær og kasserer i tillegg til ordinære styremedlemmer.

Årsaken er at organisasjonen er i vekst, samtidig som vi har potensiale for og mål om å bli mye større i tiden som kommer. Dette er også årsaken til at årsmøtet har valgt å innføre en medlemskontigent. Selv om alt arbeidet i NVS gjøres frivillig og ubetalt av dedikerte og pliktoppfyllende mennesker, er mye av aktivitetene vi ønsker å gjøre avhengig av inntekter.

Sosial omgang og faglig dialog

I 2013 hadde vi høy aktivitet, og i 2014 skal den bli enda høyere. Vi skal arbeide for å spre veganisme som begrep og et tilgjengelig alternativ for folk flest, vi skal ha dialog med leverandører, butikker og spisesteder for å øke tilbudet av vegansk mat, og vi skal være en informasjonsportal både for veganere og vegannysgjerrige. Vi skal delta på stands på relevante festivaler og events og være til stede der hvor potensielle veganere ferdes. Vi skal i større grad enn tidligere være en arena for både sosial omgang og faglig dialog, og arbeide aktivt for å «avmystifisere» veganbegrepet i offentligheten.

Sammen er vi sterkere

Dersom du er veganer, men ikke er medlem i dag, håper vi du vil vurdere å melde deg inn. Jo flere medlemmer vi representerer, jo sterkere er vi i dialog med andre. Dersom du i dag er medlem og ønsker å jobbe for saken, håper vi du tar kontakt med styret og melder deg til tjeneste. Vi trenger folk til å stå på stand, skrive artikler, designe materiell, arrangere events og mye annet.

Styret satser på et aktivt og givende 2014. Vi skal jobbe hardt for å spre kunnskap om og entusiasme for en grønn livsstil, og håper på mye støtte fra våre medlemmer. Give peas a chance!

Styret Norsk vegansamfunn 2014. Foto.
Fra venstre: Marte Munkeli (leder), Kama Sofie Jannang (styremedlem), Julie Synnøve Bjerva (styremedlem), Arild Tornes (vara), Therese Larsen (sekretær), Linda K. Mathisen (nestleder) og Anette Elsås (kasserer).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.