Oslo vegetarfestival 2016

Årets store vegetarbegivenhet er her igjen!

Lørdag 07. og Søndag 08. mai fylles lokalet til DogA, kulturkirken Jacob, samt omliggende utearealer med veggiser og vegetar-nysgjerrige folk, mat- og salgsboder, informasjons- og foreningsstands, kokkekurs, foredrag, med mere.

Oslo vegetarfestival 2016 har i år mer areal til rådighet og rekordmange utstillere, kurs og foredragsholdere. Folks etterspørsel etter dyrefrie alternativer presser opp tilbudet! I fjor kom det ca 6000 besøkende og i år er det lagt til rette for enda flere. Begge dagene åpner dørene kl 11. og stenger kl 18.

Norsk vegansamfunn (NVS) stiller som vanlig opp med en informasjonsbod. Stikk gjerne innom for en prat! Vi arrangerer også festivalens etterfest. Les mer om det nedenfor.

Noen høydepunkter

  • Programmet inkluderer aktiviteter for barn, som ansiktsmaling, tegne- og buttonsverksted.
  • Det er speeddating for de litt eldre.
  • Bård Reinton-Kjellhovm  som startet Veganermat og Den grønne kassa holder foredrag om hvordan du kan lykkes som vegetargründer, og deler av sine egne erfaringer.
stand

Foto: Oslo Vegetarfestival ©

  • Ken Spector fra HappyCow skal fortelle om hvordan de ble verdens største guide over vegetariske spise- og utsalgssteder. HappyCow er utmerket for dem som liker å reise. Vegan Norway er en tilsvarende nettressurs som har spesialisert seg på vårt eget land og deltar blant utstillerne.
  • Hva mener egentlig politikere om å skape et mer vegetarisk landbruk i Norge? Dette blir en spennende debatt (og en varm potet), styrt av Yngve Ekern, hvor representanter fra de forskjellige partiene får svare for seg.
  • Det er også lagt til rette for Networking, som en sier på engelsk. Har du noen ideer og prosjekter du vil dele med andre, vil du ta initiativ til noe eller skape noe i samarbeid med andre i vegetarmiljøet? Da er dette rett tid og sted.
  • Gustave og Caroline Söderfeldt holder foredrag om sin noe uvanlige reise fra å være grisebønder til å bli veganere.
  • NVS arrangerer festivalens etterfest, på Hendrix Ibsen. Herr etterfestPedersen, som er ute med debutplata 10% magi, skal spille og du er hjertelig velkommen! Etterfesten er gratis og har 18 års aldersgrense.

Kontaktinformasjon

Sjekk ut www.oslovegetarfestival.no for mer informasjon om arrangementet og om hvordan du bestiller billetter. Der finner du lister over det spennende programmet og alle utstillerne.

Du kan delta som frivillige! Frivillige er viktige tannhjul som må til for å få festivalen til å gå rundt. Les om hvordan du kan hjelpe til og hvor du må henvende deg, på vegetarfestivalens nettsiden.

, , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.