Norsk vegansamfunn trenger din hjelp under Grønn Festival (30.-31. august) i Ås!
Norsk vegansamfunn trenger din hjelp under Grønn Festival (30.-31. august) i Ås!

Norsk vegansamfunn trenger din hjelp under Grønn Festival (30.-31. august) i Ås!

Den siste helgen august arrangeres Grønn Festival i Ås, 28 minutter med tog fra Oslo. Norsk vegansamfunn stiller opp med stand, og vi trenger din hjelp!

Fredag den 30. august skal Kaja Larsen Østerud, som sitter i NVS-styret, holde et mini-foredrag – såkalt «Pecha Kucha» – om veganisme. En håndfull andre skal ha foredrag samme kveld, og etterpå kan man stemme på foredraget man likte best. Møt opp og støtt Kaja og Norsk vegansamfunn, og få samtidig med deg masse interessante, morsomme og miljørelaterte foredrag!
Arrangementet starter 18:30 fredag kveld, og er på Vitenparken i Ås.

lørdag den 31. august, fra klokken 12:00 til 17:00, er grønne bedrifter, organisasjoner og foreninger invitert til å ha stands og skape mest mulig liv og engasjement i Ås sentrum. Norsk vegansamfunn er invitert til å sette sitt preg på festivalen. La oss ta denne utfordringen på alvor!

Vil du kanskje diske opp med noen flotte vegankaker? Foto: Suzette Pauwels Lisens: CC BY 2.0

Hvor mange fantastiske veganske retter og engasjerte, hyggelige, hjelpsomme veganere klarer vi å fylle opp Ås med denne dagen?

Vil du bake en kake? Selge burgere? Steke vafler? Imponere med din favoritt-sandwich? Eller vil du stå på stand en liten stund og ta imot spørsmål om hvordan det er å være veganer og hvorfor dette er viktig? Vil du presentere dine beste veganske tips? Alle kreative ideer mottas med takk!

Aldri stått på stand før? Ikke noe problem! De som er interesserte i å stå på stand, vil motta en nyttig mail om tips til vanlige spørsmål man kan få og hvordan man kan svare på disse, i tillegg til annen relevant informasjon. Du vil aldri stå alene, men alltid sammen med noen i styret som har erfaring med å stå på stand!

Vi som skal stå på stand drar i samlet flokk fra Oslo S med toget som går i mot Ås klokken 10:18 lørdag 31. august, og tropper sammen sterke opp i Ås sentrum for å tale dyrenes sak!

Send en mail til kontakt@vegansamfunnet.no senest mandag 26. august hvis du synes dette høres gøy ut, og vil bidra på en eller annen måte – enten ved å bake en kake på forhånd, stå på stand eller noe annet morsomt!

Hvis du ikke bor i nærheten av Oslo: Kanskje vet du om en Grønn Festival i ditt nærområde, eller et annet arrangement hvor du tror det passer at NVS kan ha stand? I så fall er det bare å tipse oss!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.