Markering av verdens vegandag 1. november
Markering av verdens vegandag 1. november

Markering av verdens vegandag 1. november

vegandagen 2
Det var mange som stoppet opp ved standen vår i Karl Johans gate i Oslo og fikk gratis kake og informasjon om veganisme på verdens vegandag i fjor! Foto: Redaksjonen.

Fredag 1. november er verdens vegandag, og dette må selvfølgelig markeres!
I Oslo satser vi på å gjenta suksessen fra i fjor: Utdeling av gratis kake og brosjyrer om veganisme på Egertorget i Karl Johans gate fra klokken 17 til klokken 20.

Les en stemningsrapport fra fjorårets feiring, skrevet av styremedlem og kasserer Kaja!

Vi trenger din hjelp!

For å få til dette igjen trenger vi masse kake! Vil du hjelpe oss ved å bake noe uten animalske ingredienser som vi kan gi bort sammen med brosjyrer på standen? Vil du bidra med noe annet godt vi kan dele ut på standen, kanskje til og med gluten- og nøttefritt for allergikerne? Eller vil du være med og stå på stand med oss i for eksempel en halv time?

I så fall vil vi gjerne høre fra deg! Ta kontakt med standansvarlig Therese Larsen på mail therelarsen@gmail.com eller telefon 977 64 93.

Vil du hjelpe til på en annen måte?

Dersom du ikke har anledning til å være med på stand eller bake til denne, vil vi gjerne vennlig minne om at vi stadig har diverse utgifter, for eksempel til materiell som vi deler ut på stand, samt trykking av bannere og lignende. Slikt materiell er uvurderlig for å kunne informere så mange som mulig om veganisme. For å støtte vegansaken på denne måten er du hjertelig velkommen til å overføre et valgfritt beløp til kontonummer 1254.05.61840. Alle beløp er til stor hjelp, uansett størrelse!

Ønsker du å markere verdens vegandag et annet sted i Norge?

Send i så fall en mail til kontakt@vegansamfunnet.no, så kan vi sende deg materiell, sette deg i kontakt med andre veganere der du bor, eller kanskje hjelpe til på andre måter.

Vi håper at vi hører fra deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.