Kjøp Norsk vegansamfunns handlenett

Norges mest veganske handlenett?

På Oslo vegetarfestival solgte vi for første gang våre helt nye handlenett med Give Peas a Chance-logo. Gikk du glipp av muligheten til å sikre deg et nett på festivalen, kan du nå få tilsendt et i posten for bare kr 100/150 inkludert frakt.

Norges kuleste og mest veganske handlenett?
Norges kuleste og mest veganske handlenett?

Handlenettene er produsert i Estland av Camisa, består av økologisk bomull og er godkjent av Fair Wear Foundation. Kort sagt har vi gjort vårt ypperste for å sørge for å produsere bærenett du kan kjøpe og bære med god samvittighet. Og når du i tillegg reklamerer for en god sak, hva venter du på?

Slik kjøper du handlenett

Prisen for handlenettene er 100 kroner for betalende medlemmer og 150 kroner for andre, inkludert frakt i Norge. Betal inn beløpet til kontonummer 1254.05.61840 og merk betalingen med (antall) handlenett  + navn. Send samtidig en mail til kontakt@vegansamfunnet.no og opplys at du har betalt, samt navn og adresse du vil ha det sendt til.

Vår innkjøpspris for handlenettene er rett i underkant av 100 kroner per stykk. Det vil si at vi ikke tjener noe på dette. Legg derfor gjerne til litt dersom du ønsker å støtte foreningen økonomisk. 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *