Jula er reddet!
Jula er reddet!

Jula er reddet!

vegjul

Førstkommende lørdag 12. desember arrangeres Vegansk Julefestival i Oslo. Åpent for alle, veggiser og kjøttiser, byr arrangementet på nydelig mat, etiske julegaver og god julestemning. Norsk vegansamfunn er en av mange utstillere.

Over tre etasjer, på Vulcan Arena (rett ved Mathallen), fylles mat- og salgsboder, dyrevern- og miljøvernorganisasjoner, kokkekurs, juleverksted og diverse adspredelser med fokus på jul og opplevelser. Det er ting for barn og det er tilrettelagt for personer i rullestol. Les mer om det spennende programmet på: http://www.julefestival.com/

Mannen bak er Veganmannen Thomas H. Olsen, kjent for bloggen sin og firmaet VeganPlan som arrangerer kokkekurs og foredrag. På TV har du kanskje sett han i Kakekrigen eller på God Morgen Norge?

Festivalens dører åpner kl 12 og det varer til 18. Det er 100 kr i inngangsbillett, halv pris for dem under 15 år og gratis for dem under 5. Det er etterfest på V Bar og Bistro, like i nærheten, hvor det er åpent til 01. Der tilbys det veganske versjoner av whiskey sour (uten eggehvite), pina colada med rismelk og irish coffee med havrekrem.

Vil du hjelpe til som frivillig? Det trengs for en best mulig festival! Ta i så fall kontakt på julefestival@gmail.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.