Innkalling til årsmøte i Norsk vegansamfunn
Innkalling til årsmøte i Norsk vegansamfunn

Innkalling til årsmøte i Norsk vegansamfunn

NVS-stand på Egertorget.jpg
Norsk vegansamfunn jobber for å fremme vegansaken i samfunnet, blant annet ved å stå på stands og dele ut kaker og flyers. Foto: Styret.

Kjære medlemmer!

Norsk vegansamfunn skal ha årsmøte søndag den 2. mars 2014 klokken 13:00 i Oslo, og du er hjertelig velkommen! Det koster ingenting å delta.

Vi har avgjort at møtet vil holdes i velrommet til Bøkkerløkka borettslag, nærmere bestemt i Brochmannsgate 10 C, ettersom vi får låne dette rommet gratis. Vennligst sjekk Ruter for å finne ut hvordan du tar deg dit med kollektivtrafikk. Det er ellers gateparkering.

Vi skal stemme over blant annet hvorvidt vi skal ha en leder og nestleder, som vi ikke hadde i forrige periode, og om vi skal innføre medlemsavgift. Vi håper du vil være med på å stemme over dette, og eventuelt velge en leder og nestleder!

Meld deg på via dette skjemaet hvis du vil være med på årsmøtet

Du må være medlem for å ha stemmerett på årsmøtet. Er du ikke medlem? Meld deg inn gratis nå!

Vi trenger svar fra deg så fort som mulig for å kunne holde av et passende lokale. Vi ber vennlig om at du svarer aller senest søndag 9. februar.

Bli med i styret!

Vil du jobbe for et mer veganvennlig samfunn og få nyttig erfaring i samme slengen? Er du engasjert og positiv? Har du noen ideer til hvordan vegansaken kan fremmes bedre i Norge? Brenner du for at for at dyr ikke skal bli utnyttet og drept?

Da bør du stille til valg for å være med i styret i Norsk vegansamfunn, som tar kompromissløs og tydelig avstand fra all utnyttelse av alle dyr. Bli med på å styre organisasjonens vei fremover og oppover i samfunnet! Les mer om hva styrets oppgaver er i § 8 i våre vedtekter.

Hvis du ikke har anledning til å være med i styret, håper vi at du vil være en aktiv frivillig, som vi er helt avhengige av. Du kan for eksempel være med på stands, skrive artikler til nettsiden eller arrangere vegantreff i ditt nærområde. Send i så fall en e-post til kontakt@vegansamfunnet.no og skriv hva du vil bidra med!

Norsk vegansamfunn ble representert på en ustilling utenfor Stortinget i 2013 med et bilde tatt av informasjonsansvarlig i NVS, Andrea Bruer. Foto: Arild Tornes (styret).
Norsk vegansamfunn har hatt et begivenhetsrikt år. Vi ble blant annet representert på en ustilling utenfor Stortinget i 2013 med et bilde tatt av informasjonsansvarlig i NVS, Andrea Bruer. Foto: Arild Tornes (styret).

Praktisk om å stille og stemme

Styremøter kan foregå både fysisk og via telefon eller internett. Det er altså ikke et krav at styremedlemmene bor i geografisk nærhet til hverandre. Med andre ord kan du stille til valg, uansett hvor du bor.

Det er  heller ikke et krav at du må være fysisk tilstede på årsmøtet for å stille til valg i styret. Du trenger bare å sende oss e-post om at du vil stille til valg og gjerne skrive litt om hvorfor man bør velge deg, så kan vi i styret videresende dette til medlemmene våre i forkant av møtet.

Du kan også forhåndsstemme per e-post, både på potensielle styremedlemmer og i andre saker vi tar opp på årsmøtet! Vi vil sende ut sakspapirer to uker før møtet. Vi ber om at de som vil stille til valg, gir beskjed innen 13. februar.

Du er også selvsagt hjertelig velkommen til å foreslå saker vi kan ta opp på årsmøtet! Det er bare å sende oss en e-post om saker du vil ta opp innen 13. februar.

Vi i styret håpe at alle våre 311 medlemmer vil komme på årsmøtet eller forhåndssstemme elektronisk i saker som opptar dere!

PS.
De av dere som har vært så gavmilde å donere penger for å dekke leie av lokale: Som nevnt var vi så heldige at vi fikk ordnet et gratis lokale i denne omgang. Pengene kommer veldig godt med når vi skal trykke opp flere flyers, som vi straks er helt tomme for, eventuelt til å dekke leie av et større lokale neste år. Vi jobber også for tiden med å utforme nye flyers, så vi håper å trykke masse av disse og dele ut for å informere enda flere om vegansaken! Tusen takk for din støtte!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.