Grilling i Frognerparken 26. juli!
Grilling i Frognerparken 26. juli!

Grilling i Frognerparken 26. juli!

grilling.jpg
Grilling i parken med bærbar grill og kokosbriketter. Bra for miljøet, bra for dyrene! Foto: Andrea Bruer.

Det er på tide å nyte sommerværet i hverandres gode selskap! Den 26. juli fra klokken 15:00 og utover arrangerer Norsk vegansamfunn grilling i Frognerparken.

Ta med grillmat (selvsagt uten noen animalske ingredienser), pledd, drikke og godt humør, så stiller vi med minigriller og enkelt tilbehør som ketchup, sennep, agurk og lignende! Ta gjerne med en bærbar grill (NB! Helst ikke engangsgrill) hvis du har. Vi vil gjerne oppmuntre til å bruke miljøvennlige kokosbriketter fremfor tradisjonelt kull, og til å ta med vaskbart bestikk hjemmefra heller enn å bruke engangsbestikk- og tallerkener. Kokosbriketter kan du kjøpe blant annet på Elkjøp og Expert.

Oppmøte ved hovedinngangen til Frognerparken klokken 15:00.  Nærmeste holdeplass for kollektivtrafikk er Vigelandsparken. Se gjerne ruter.no for forslag til reiserute.

Tofupølse fra Viana og hjemmelaget potetsalat med blant annet soyayoghurt og gressløk. Foto: Andrea Bruer.

Hvis du kommer senere, er det bare å gå rett frem fra hovedinngangen, over broen dekorert av blant annet skulpturen «Sinnatagen», og så vil vi sitte på gressflekken rett til høyre for den store plassen ved fontenen, før trappene opp til monolitten. Ring styremedlemmer og kontaktpersoner for dette arrangementet, Julie og Therese, på henholdsvis 95189317 eller 97764934 hvis du går deg vill eller lurer på noe!

Arrangementet er åpent for alle medlemmer av Norsk vegansamfunn og andre veganere. Ta gjerne med venner og familie som er nysgjerrige på hvor godt det er å grille mat uten animalske ingredienser!

Ved dårlig vær flyttes arrangementet til Julie sin bolig, som ligger like ved Sørkedalsveien, omtrent ti minutters gange fra Frognerparken.

NB! Arrangementet er alkoholfritt, slik at også våre yngre medlemmer kan delta!

Her kan du melde deg på Facebook-arrangementet, slik at vi får et anslag over hvor mye tilbehør vi skal kjøpe inn. Du kan også gjerne sende en mail om at du vil være med til kontakt@vegansamfunnet.no, men dette er ikke påkrevet for å delta.

Håper vi sees der!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.