Vintervegantreff i Oslo
Vintervegantreff i Oslo
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Vintervegantreff i Oslo

1. februar 2015 @ 14:00 - 17:00

Burger på Funky Fresh Foods. Foto.

Kaldt og surt? Kom inn i varmen på Funky Fresh Foods – det er lurt!

Den første søndagen hver måned arrangerer Norsk Vegansamfunn treff i Oslo. Treffet er åpent for alle, og her møtes veganere og vegan-nysgjerrige i alle aldersgrupper for en ettermiddag med sosial hygge og god mat.

Lyst å komme innom og si hei? Vi reserverer alltid bord på forhånd, og det vil alltid være en representant fra styret i Norsk Vegansamfunn tilstede ved treffene. Har du ikke hilst på oss fra før, men kjenner oss igjen fra sosiale media eller bilder, må du bare komme bort og klappe oss på skuldra. Er du ny og litt usikker på om du tør, må du gjerne ta kontakt med oss i forkant og så avtaler vi hvordan vi møtes. Mail oss på kontakt@vegansamfunnet.no.

Treffet finner sted på Funky Fresh Foods på DogA, der lager de Oslos diggeste burger, sandwicher og wraps, og ikke minst MILKSHAKES! Vi har tidligere anmeldt spiseplassen, og er veldig begeistret.

Vi starter alltid kl 14, og treffene varer så lenge folk har lyst og anledning. Funky Fresh Foods er så snille at de gir alle deltakerne på treffet 10 % rabatt på mat, så her er det flere gode grunner til å komme innom.

Vi håper å se mange gamle og nye fjes. Vel møtt!

Milkshake. Foto.
Ja! De har milkshake!

Detaljer

Dato:
1. februar 2015
Tid
14:00 - 17:00
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
, , , , , , ,

Arrangør

Norsk vegansamfunn
View Arrangør Website

Sted

Funky Fresh Foods
Hausmanns gate 16
Oslo, 0182