Verdens vegandag – treff!
Verdens vegandag – treff!
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Verdens vegandag – treff!

27. oktober 2015 @ 08:00 - 17:00

Snart nærmer det seg allehelgensdag, og samme dag er det også verdens vegandag! Dette er faktisk ikke en tilfeldighet. I 1994 etablerte Louise Wallis verdens vegandag 1.november. Hun ville feire 50 årsdagen til «The Vegan Society» som ble dannet i Storbritannia i 1944 som verdens første veganforening. Det var imidlertid ingen fast dato man kunne knytte til etableringen av organisasjonen. Wallis ville derfor legge feiringen til Allehelgensdag, ettersom dette allerede var en tid for å møtes til mat og hygge – hvorfor ikke feire veganisme i samme slengen?!

1. november er det derfor mye som skjer for veganere. Vi har treff i flere større (og mindre) byer. Undersøk om det er et treff der du bor, for er det en dag man burde samles, så er det på Verdens vegandag! Hvis du ikke bor i nærheten av et treff eller av andre grunner ikke har mulighet til å dra, kanskje du har lyst til å gjøre noe selv? Inviter familie og venner på dyrevennlig middag og gjør litt ekstra stas på dagen, del ut flyers eller spre det veganske budskap på annet vis, eller ha et eget arrangement hvor veganere i ditt nærområde kan møtes.

Vi i Norsk vegansamfunn har også lyst til å starte vår egen tradisjon i år. Nå har du muligheten til å nominere en person du mener burde bli «Årets veganer»! Er det noen veganere du mener gjør en ekstra god innsats for å spre veganismens ideer? Send inn forslag med en begrunnelse for hvorfor akkurat denne personen fortjener å vinne, og vi vil innen årets slutt kåre «Årets veganer»!

 

De månedlige arrangementene til Norsk Vegansamfunn skjer første søndag i måneden og er åpne for alle. Treffene arrangeres også i Trondheim, Tromsø og Bergen. Her møtes veganere og vegan-nysgjerrige i alle aldersgrupper for en ettermiddag med sosial hygge og god mat. Enten du er ny som veganer, har vært det lenge, eller bare er nysgjerrig på denne livsstilen så er du hjertelig velkommen. Ta gjerne med deg en venn eller to! :)

Håper vi ses!

 

Oslo

world vegan day oslo

Tid: 14:00

Sted: Funky Fresh Foods, Hausmanns gate 16, 0182 Oslo

Facebook-event

 

Bergen

world vegan day bergen

Come and celebrate World Vegan Day at a special one off vegantreff at the ever lovely Pygmalion on Sunday 1st November. This time we have hired out the back room at Pygmalion so we can have our own little celebration of all the great vegan stuff going on all over the world. Come along for 2pm and join our fun little daytime party where there will be:

– Music
– Balloons
– A Quiz (teams of 4 or less)
– FREE GOURMET VEGAN CAKE! …And yes there will even be a gluten free cake option too. Wowzers.

As well as all this special stuff you are welcome to treat yourself to Pygmalions great menu which includes a vegan burger, vegan wrap, a lovely vegan wok and a great vegan salad. There is of course coffee, beer, wine and all that jazz.

So, see you on Sunday, bring a friend or two and lets celebrate veganism the world over.

Contact Sally Renshaw for info.

Tid: 14:00

Sted: Pygmalion Økocafé & Galleri, Nedre Korskirkeallmenning 4, 5017 Bergen

Facebook-event

 

Trondheim

world vegan day trondheim

Tid: 18:00

Sted: Ya Sushi, Søndre gate 22b/24, 7010 Trondheim

Facebook-event

 

Detaljer

Dato:
27. oktober 2015
Tid
08:00 - 17:00
Kategorier for Arrangement:
,
Arrangement Tags:
, , , , , , , , , , , , ,