Vegantreff på The Kasbah
Vegantreff på The Kasbah
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Vegantreff på The Kasbah

6. april 2014 @ 14:00 - 17:00

Den første søndagen hver måned arrangerer Norsk Vegansamfunn treff på The Kasbah i Oslo. Treffet er åpent for alle, og her møtes veganere og vegan-nysgjerrige i alle aldersgrupper for en ettermiddag med sosial hygge og god mat.

Lyst å komme innom og si hei? Vi reserverer alltid bord på forhånd, og bruker sitte på langbordet i midten opp trappa til venstre. Det kommer også alltid til å være en representant fra styret i Norsk Vegansamfunn tilstede ved treffene. Har du ikke hilst på oss fra før, men kjenner oss igjen fra sosiale media eller bilder, må du bare komme bort og klappe oss på skuldra. Er du ny og litt usikker på om du tør, må du gjerne ta kontakt med oss i forkant og så avtaler vi hvordan vi møtes. Mail oss på kontakt@vegansamfunnet.no.

The Kasbah er en yndet hangout for veganere i Oslo, med god midtøsten-inspirert mat og hyggelig atmosfære. De har både bokbyttepolicy og brettspill tilgjengelig, så her kan man virkelig bli sittende utover kvelden. Vi har tidligere anmeldt spiseplassen når det kommer til veganvennlighet.

Vi starter alltid kl 14, og treffene varer så lenge folk har lyst og anledning.

 

Ps:

Fantastiske nyheter! The Kasbah gir nå 15 % rabatt på all vegansk (duh) mat til deltakerne på treffet. Hvis ikke byens beste falafler og byens kuleste veganere er nok til å få deg med på treff, håper vi dette vil gjøre utslaget!

Vi gleder oss til å se dere alle på søndag. Meld dere på før torsdag, for da bestiller vi bord. Gi kikerter en sjanse!

 

Kasbah5

Detaljer

Dato:
6. april 2014
Tid
14:00 - 17:00
Kategori for Arrangement:

Arrangør

Norsk vegansamfunn
View Arrangør Website

Sted

The Kasbah
Kingos gate 1b
Oslo, 0457
View Sted Website