Vegantreff på the Kasbah
Vegantreff på the Kasbah
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Vegantreff på the Kasbah

7. desember 2014 @ 14:00 - 17:00

Den første søndagen hver måned arrangerer Norsk Vegansamfunn treff i Oslo. Treffet er åpent for alle, og her møtes veganere og vegan-nysgjerrige i alle aldersgrupper for en ettermiddag med sosial hygge og god mat.

Lyst å komme innom og si hei? Vi reserverer alltid bord på forhånd, og det vil alltid være en representant fra styret i Norsk Vegansamfunn tilstede ved treffene. Har du ikke hilst på oss fra før, men kjenner oss igjen fra sosiale media eller bilder, må du bare komme bort og klappe oss på skuldra. Er du ny og litt usikker på om du tør, må du gjerne ta kontakt med oss i forkant og så avtaler vi hvordan vi møtes. Mail oss på kontakt@vegansamfunnet.no.

Treffet skulle egentlig vært på Funky Fresh Foods, men flyttes til the Kasbah på grunn av kollisjon med julemarkedet på DogA. Kasbah har byens beste falafler, så det er ingen nedtur :)

Vi starter alltid kl 14, og treffene varer så lenge folk har lyst og anledning. Kasbah er så snille at de gir alle deltakerne på treffet 15 % rabatt på mat, så her er det flere gode grunner til å komme innom.

Vi håper å se mange gamle og nye fjes. Vel møtt!

 

Detaljer

Dato:
7. desember 2014
Tid
14:00 - 17:00
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:

Arrangør

Norsk vegansamfunn
View Arrangør Website

Sted

Funky Fresh Foods
Hausmanns gate 16
Oslo, 0182