Vegantreff på The Kasbah
Vegantreff på The Kasbah
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Vegantreff på The Kasbah

7. september 2014 @ 14:00 - 17:00

Den første søndagen hver måned arrangerer Norsk Vegansamfunn treff på The Kasbah i Oslo. Treffet er åpent for alle, og her møtes veganere og vegan-nysgjerrige i alle aldersgrupper for en ettermiddag med sosial hygge og god mat.

Lyst å komme innom og si hei? Vi reserverer alltid bord på forhånd, og bruker sitte på langbordet i midten opp trappa til venstre. Det kommer også alltid til å være en representant fra styret i Norsk Vegansamfunn tilstede ved treffene. Har du ikke hilst på oss fra før, men kjenner oss igjen fra sosiale media eller bilder, må du bare komme bort og klappe oss på skuldra. Er du ny og litt usikker på om du tør, må du gjerne ta kontakt med oss i forkant og så avtaler vi hvordan vi møtes. Mail oss på kontakt@vegansamfunnet.no.

The Kasbah er en yndet hangout for veganere i Oslo, med god midtøsten-inspirert mat og hyggelig atmosfære. De har både bokbyttepolicy og brettspill tilgjengelig, så her kan man virkelig bli sittende utover kvelden. Kasbah er ikke et helvegansk spisested, men menyen har en overvekt av vegetariske og veganske alternativer. Vi har tidligere anmeldt spiseplassen når det kommer til veganvennlighet.

Vi starter alltid kl 14, og treffene varer så lenge folk har lyst og anledning. The Kasbah er så snille at de gir alle deltakerne på treffet 15 % rabatt på veganmat, så her er det mange gode grunner til å komme innom.

Vel møtt!

Skilt utenfor Kabah. Foto.

Detaljer

Dato:
7. september 2014
Tid
14:00 - 17:00
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
, , , ,

Arrangør

Norsk vegansamfunn
View Arrangør Website

Sted

The Kasbah
Kingos gate 1b
Oslo, 0457
View Sted Website