Vegantreff på Funky Fresh Foods
Vegantreff på Funky Fresh Foods
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Vegantreff på Funky Fresh Foods

4. januar 2015 @ 14:00 - 17:00

Den første søndagen hver måned arrangerer Norsk Vegansamfunn treff i Oslo. Treffet er åpent for alle, og her møtes veganere og vegan-nysgjerrige i alle aldersgrupper for en ettermiddag med sosial hygge og god mat.

Lyst å komme innom og si hei? Vi reserverer alltid bord på forhånd, og det vil alltid være en representant fra styret i Norsk Vegansamfunn tilstede ved treffene. Har du ikke hilst på oss fra før, men kjenner oss igjen fra sosiale media eller bilder, må du bare komme bort og klappe oss på skuldra. Er du ny og litt usikker på om du tør, må du gjerne ta kontakt med oss i forkant og så avtaler vi hvordan vi møtes. Mail oss på kontakt@vegansamfunnet.no.

Treffet finner sted på Funky Fresh Foods på DogA, der lager de Oslos diggeste burger, sandwicher og wraps, og ikke minst MILKSHAKES! Vi har tidligere anmeldt spiseplassen, og er veldig begeistret.

Vi starter alltid kl 14, og treffene varer så lenge folk har lyst og anledning. Funky Fresh Foods er så snille at de gir alle deltakerne på treffet 10 % rabatt på mat, så her er det flere gode grunner til å komme innom.

Vi håper å se mange gamle og nye fjes. Vel møtt!

Burger på Funky Fresh Foods. Foto.

Detaljer

Dato:
4. januar 2015
Tid
14:00 - 17:00
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
, , , , ,

Arrangør

Norsk vegansamfunn
View Arrangør Website

Sted

Funky Fresh Foods
Hausmanns gate 16
Oslo, 0182