Vegantreff på Funky Fresh Foods på DogA
Vegantreff på Funky Fresh Foods på DogA
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Vegantreff på Funky Fresh Foods på DogA

5. oktober 2014 @ 14:00 - 17:00

Den første søndagen hver måned arrangerer Norsk Vegansamfunn treff i Oslo. Treffet er åpent for alle, og her møtes veganere og vegan-nysgjerrige i alle aldersgrupper for en ettermiddag med sosial hygge og god mat.

Lyst å komme innom og si hei? Vi reserverer alltid bord på forhånd, og det vil alltid være en representant fra styret i Norsk Vegansamfunn tilstede ved treffene. Har du ikke hilst på oss fra før, men kjenner oss igjen fra sosiale media eller bilder, må du bare komme bort og klappe oss på skuldra. Er du ny og litt usikker på om du tør, må du gjerne ta kontakt med oss i forkant og så avtaler vi hvordan vi møtes. Mail oss på kontakt@vegansamfunnet.no.

Denne gangen flytter vi oss fra vårt faste treffsted det siste året, the Kasbah, og tester ut Funky Fresh Foods på DogA. Funky Fresh Foods åpnet kafé i lokalene til Norsk design- og arkitektursenter i august i år. Der lager de Oslos diggeste burger, sandwicher og wraps, og ikke minst MILKSHAKES! Vi har nylig anmeldt spiseplassen, og kan røpe at vi er veldig begeistret.

Vi starter alltid kl 14, og treffene varer så lenge folk har lyst og anledning. Funky Fresh Foods er så snille at de gir alle deltakerne på treffet 10 % rabatt på mat, så her er det flere gode grunner til å komme innom.

Vi håper å se mange gamle og nye fjes på vårt første treff på DogA. Vel møtt!

Big Buck burger. Foto.
Buck burger med søtpotetfries og aioli. Ja takk!

Detaljer

Dato:
5. oktober 2014
Tid
14:00 - 17:00
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
, , , , , , ,

Arrangør

Norsk vegansamfunn
Hjemmeside:
http://www.vegansamfunnet.no

Sted

Funky Fresh Foods
Hausmanns gate 16
Oslo, 0182