Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Vegantreff i Trondheim

1. February 2015 @ 18:00 - 21:00

Velkommen til Norsk vegansamfunns første vegantreff i Trondheim!

Treffet arrangeres på thairestauranten Benja Siam søndag 1. februar klokka 18. På Benja Siam er det en hyggelig atmosfære der de serverer god thaimat med veganske alternativer til en grei pris. Så her er det bare å valfarte fra fjern og nær.

Norsk vegansamfunn arrangerer treff i både Trondheim og Oslo den første søndagen i hver måned. Treffene er åpne for alle, og her møtes veganere og vegan-nysgjerrige i alle aldersgrupper for en ettermiddag med sosial hygge og god mat. Enten du er ny veganer, har vært det lenge, eller bare er nysgjerrig på denne livsstilen er du hjertelig velkommen til en kveld med likesinnede.

Det kreves ingen påmelding, men for å sikre at alle som vil får sitteplass er det imidlertid en fordel om du setter deg som attending på Facebookarrangementet eller sender en mail til kontakt@vegansamfunnet.no. Skulle det være noen spørsmål, videreformidles også dette via mailadressen til vår Trondheimskoordinator Ragnhild Hoff.

Treffet varer så lenge folk har lyst og anledning.

Har du lyst til å arrangere treff i regi av Norsk vegansamfunn på ditt hjemsted? Send en e-post til kontakt@vegansamfunnet.no.

Benja Siam. Foto.
Første NVS-treff utenfor Oslo blir på Benja Siam i Trondheim.

Details

Date:
1. February 2015
Time:
18:00 - 21:00
Event Category:
Event Tags:
, , , , , , ,

Organiser

Norsk vegansamfunn
Website:
http://www.vegansamfunnet.no