Vegantreff i Sarpsborg
Vegantreff i Sarpsborg
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Vegantreff i Sarpsborg

4. juli 2020 @ 13:00 - 16:00

Endelig åpnes det for vegantreff igjen :)
Kom på vegantreff og bli kjent med andre veganere og vegannysgjerrige! Om du har vært veganer lenge eller bare lekt litt med tanken spiller ingen rolle. Her samles veganere og andre nysgjerrige i alle aldre til en sosial og uformell ettermiddag, og vi håper å se akkurat deg!

Denne måneden møtes vi på Palma Kiosk & Kaffebar As ved den flotte stranda Høysand. Kiosken er helvegansk og du får blant annet loades fries, toast, focaccia, donut og softis.

Du er velkommen til å ta med matpakke:) Og om du ønsker det kan du møte opp tidlig og grille på oppsatte griller ved stranden og så ta isen eller kaffen på Palma.

Barn er alltid velkommen på vegantreff, på På Høysand ligger det ekstra godt til rette :)

Norsk vegansamfunn arrangerer vegantreff den første søndagen hver måned. Treffene er åpne for alle. Her møtes veganere og vegannysgjerrige i alle aldersgrupper med sosial hygge og god mat. Enten du er ny som veganer, har vært det lenge, eller bare er nysgjerrig på denne levemåten så er du hjertelig velkommen. Ta gjerne med deg en venn eller to!

Vi er på plass fra kl. 13, og holder det gående så lenge det er stemning for det.

På grunn av Koronasituasjonen: holder vi 1m avstand til hverandre. Av hensyn til eventuell smittesporing vil arrangøren skrive ned navn og telefonnummer på deltakerne og oppbevare dette i 10 dager. Alle oppordres til god håndhygiene.

Velkommen! ?

Detaljer

Dato:
4. juli 2020
Tid
13:00 - 16:00