Vegantreff i Oslo
Vegantreff i Oslo
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Vegantreff i Oslo

2. august 2020 @ 14:00 - 16:00

Hei, alle veganere og veganinteresserte!

Neste treff blir søndag 2. august kl. 14 på Postkontoret på Tøyen torg. Der har de fått en ny vegansk pizza med hjemmelaget mexikansk chorizo! Alle medlemmer får 10% rabatt på den nye pizzaen kjøpt på restauranten i løpet av treffet. Vi gleder oss veldig til å se dere!

NB: På grunn av koronapandemien kan vi dessverre ikke legge opp til deling av mat, alle bør holde minst én meter avstand til hverandre og deltakende må oppgi navn og telefonnummer til arrangør.

Kom på vegantreff og bli kjent med andre veganere og vegannysgjerrige! Om du har vært veganer lenge, har lekt litt med tanken om å bli veganer, eller om du bare er nysgjerrig på hva vegansk mat er spiller det ingen rolle. Her samles veganere og andre nysgjerrige i alle aldre til en sosial og uformell ettermiddag, og vi håper å se akkurat deg!

Norsk vegansamfunn arrangerer vegantreff den første søndagen hver måned. Treffene er åpne for alle. Her møtes veganere og vegannysgjerrige i alle aldersgrupper med sosial hygge og god mat. Enten du er ny som veganer, har vært det lenge, eller bare er nysgjerrig på denne levemåten så er du hjertelig velkommen. Ta gjerne med deg en venn eller to!

Har du spørsmål kan du kontakte oss på messenger eller epost: kontakt@vegansamfunnet.no

—– English version —–
Hello, vegans and others interested!
Welcome to our next vegan hangout at Postkontoret at Tøyen torg. They have just released their new vegan pizza with homemade Mexican chorizo! All members of Norsk vegansamfunn get a 10% discount on the new pizza at this hangout.

Note: Due to the corona-pandemic we cannot facilitate for sharing food, people should keep a minimum of one meter distance to each other and all participants are required to give their name and telephone number to the facilitator.

Detaljer

Dato:
2. august 2020
Tid
14:00 - 16:00
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/594817161421900/