Vegantreff i juni
Vegantreff i juni
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Vegantreff i juni

7. juni 2015

Det er første søndag i måneden, og det betyr vegantreff. Vi ønsker alle veganere og vegan-nysgjerrige i alle aldersgrupper velkommen til en ettermiddag med sosial hygge og god mat. Denne gangen blir det treff i Oslo (obs! nytt sted), Trondheim, Bergen og Tromsø.

Kafe Soil i Bakklandet i Trondheim tilbyr vegansk suppe og kaker.
Kafe Soil i Bakklandet i Trondheim tilbyr vegansk suppe og kaker. Foto: @nikaherec

Velkommen på treff! 

Enten du har vært veganer lenge, er helt ny eller bare er nysgjerrig på veganisme, er du velkommen på treff. Benytt muligheten til å henge med folk som kan veilede deg gjennom veganismens irrganger og ingredienser, slik at du får inspirasjon til å prøve deg som veganer.

Vi håper å se mange gamle og nye fjes. Vel møtt!

Oslo

Siden Funky Fresh Foods for tiden er stengt, blir treffet denne gangen på Det Grønne Hjørnet på St. Hanshaugen. De fikser en deilig gryte med chili sin carne og søtpotetchips, etterfulgt av økologisk is og kake fra Made With Love Raw kaker. Treffet starter klokka 14 og holder på så lenge folk har lyst.

Trondheim

Vi treffes på koselige Soil på Bakklandet. Treffet er åpent for alle, og her møtes veganere og vegan-nysgjerrige i alle aldersgrupper. Det vil være mulig å kjøpe suppe og kake samt noe godt å drikke.

Enten du er ny som veganer, har vært det lenge, eller bare er nysgjerrig på denne livsstilen så er du hjertelig velkommen.

Treffet starter klokken 14.00 og varer så lenge folk har lyst til å være der. Kontaktperson for treffet er Ragnhild Hoff.

Bergen

Velkommen til vegantreff i Bergen! Denne gangen treffes vi på Pygmalion. De har både burger, wrap, wok og salat som veganske hovedretter, og du kan også få bruchetta og poteter som sideretter.

Treffet er åpent for alle veganere og vegannysgjerrige. Vel møtt :) Kontaktperson for treffet er Stig André Strøm.

Tromsø

Bli med på treff for veganere og vegannysgjerrige på Sivertsen kafé i Tromsø :) Treffet er åpent for alle, og det er ikke påmelding. Sivertsen holder åpent bare for oss, og lager god og rimelig vegansk mat. Vi møtes klokka 16.

Kontaktperson for treffet er Lise Mari Lorentzen.

 

Sted

Flere steder
Norge

Arrangør

Norsk vegansamfunn
View Arrangør Website