Vegantreff i juli – Oslo, Trondheim og Moss
Vegantreff i juli – Oslo, Trondheim og Moss
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Vegantreff i juli – Oslo, Trondheim og Moss

5. juli 2015

Det er første søndag i måneden, og det betyr vegantreff. Vi ønsker alle veganere og vegan-nysgjerrige i alle aldersgrupper velkommen til en ettermiddag med sosial hygge og god mat. Denne gangen blir det treff i Oslo, Trondheim og Moss søndag 5. juli.

Velkommen på treff! 

Enten du har vært veganer lenge, er helt ny eller bare er nysgjerrig på veganisme, er du velkommen på treff. Benytt muligheten til å henge med folk som kan veilede deg gjennom veganismens irrganger og ingredienser, slik at du får inspirasjon til å prøve deg som veganer.

Vi håper å se mange gamle og nye fjes. Vel møtt!

Bilde av to veganske burger og søtpotetfries på hvite asjetter på Funky Fresh Foods i Oslo.
Bli med og ta en burger og noe godt drikke på søndag!

Oslo

Tid: 14:00 søndag 5. juli
Sted: Funky Fresh Foods, Hausmanns gate 16, 0182 Oslo
Facebook-event

Vi treffes på den veganske restauranten Funky Fresh Foods i Oslo kl. 14:oo, og holder på så lenge vi har lyst frem til de stenger klokken 17. Vi får 10 % rabatt på all mat under treffet. Gi beskjed om at du er med på treffet i kassa. Funky Fresh Foods har uteservering! Kontaktperson for treffet er Jonas Jørgensen. Meld deg gjerne på i Facebook-eventen her!

 

 

 

 

Nærbilde av gulrotsuppe med garnityr av revet gurlot, koriander og pinjekjerner dandert så det ligner en mini-gulrot. Kant av hvit suppeskål i bakgrunnen.
Suppe på Soil? Foto: Janet Hudson (redigert).

Trondheim

Tid: 14:00 søndag 5. juli
Sted: Kafé Soil, Nedre Bakklandet 20D
Facebook-event

Månedens treff finner sted på koselige Kafé Soil på Bakklandet. Det vil være mulig å kjøpe suppe og kake samt noe godt å drikke. Vi håper det fortsatt er masse folk i byen, og at dere tar turen til Kafé Soil førstkommende søndag klokken 14:00 for å møte hyggelige mennesker og spise god mat! Kontaktperson for treffet er Astrid Øygarden Eikill. Meld deg gjerne på i Facebook-eventen her!

 

 

 

 

Fotografi av mange halve squash og paprikaer med olje og krydder på seg på en fjøl i lyst tre, sett rett ovenifra.
Hva med å grille squash og paprika på hageparty, før du tar en dukkert i bassenget? Foto: Pixabay.

Moss

Tid: 13:30 søndag 5. juli
Sted: Skogveien 18, 1640 Råde
Facebook-event

Velkommen til sommersamling hjemme hos de flotte folka bak veganermat.no! Treffet starter klokken 13:30, og finner sted i Skogveien 18, 1640 Råde. De har et lite svømmebasseng, og det blir kos med vegansk grillmat.

Det blir noen smaksprøver av Veganermats produkter, men alle bør ta med egen mat og drikke i tillegg. Husk badetøy hvis du vil ta en dukkert i bassenget! :) Kontaktperson for treffet er Bård-Reinton Kjellhov. Meld deg gjerne på i Facebook-eventen her!