Vegantreff i februar
Vegantreff i februar
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Vegantreff i februar

7. februar 2016

Hurra for en ny måned, for det betyr nytt vegantreff!

Nå som det nærmer seg Vegansk vår, betyr det også at dette er en gylden mulighet for deg som lurer på noe i den forbindelse. Kom og spør om alt du lurer på, få inspirasjon og tips!

Norsk vegansamfunn arrangerer i februar vegantreff i Oslo, Bergen, Trondheim og Tromsø. Se info for din by under.
Kom og møt andre veganere og vegannysgjerrige og spis god mat. Velkommen skal du være!

 

Oslo

Ny måned og nytt treff – velkommen til sosialt treff for veganere og vegannysgjerrige på Funky Fresh Foods! Bli med og kos deg med dyrevennlig og god mat sammen med likesinnede.

For de som ønsker å delta på Vegansk vår, er dette en gylden sjanse til å få svar på det klassiske spørsmålet «men hva spiser dere egentlig?», og få nyttige tips og inspirasjon.

Alle som deltar på treffet får 10 % rabatt på mat. Husk å gi beskjed i kassa når du bestiller.

PS. For å vite hvor mange som kommer er det fint om du trykker «deltar» om du er ganske sikker på at du kommer. Vel møtt!

Tid: Søndag 7. februar kl. 14:00
Sted: Funky Fresh Foods, Hausmansgate 16
Facebook-event

 

Bergen

Norsk Vegansamfunn invites all vegans, veggie curious, tofu fanboys and soya queens to Bergens monthly Vegantreff.

This Sunday we have the back room of Pygmalion all to ourselves as we indulge in several of their vegan options (vegan burger, vegan wrap, wok, soup & salad),have a drink, and socialise!

After promising us that they will add a vegan cake to their menu we have finally bullied them into providing it this Sunday, yep this is the only place in the whole city where you can get vegan cake!

We will be there from 2pm. Click attending and invite your friends. You don’t have to be vegan to hang out with us and eat tasty vegan food.

PS: The chef is well aware of the difference between vegetarian and vegan but it’s always best to still mention ‘vegan’ when ordering.

If you have any questions regarding this event, feel free to contact Sally Renshaw.

Tid: søndag 7. februar kl. 14:00
Sted: Pygmalion økokafé & Galleri, Nedre Korskirkeallmenning 4
Facebook-event

 

Trondheim

Første vegantreff i Trondheim i 2016 blir på Bangkok Café. Bangkok Café er en koselig restaurant med god thai- og asiatisk mat. De er veldig gode på å tilpasse rettene, så de har en egen vegetarmeny hvor det meste kan lages vegansk: http://www.bangkokcafe.no/index.php/nb/menu/vegetarian. Maten er god og porsjonene er store så det er bare å glede seg, vi sees!

De månedlige arrangementene til Norsk vegansamfunn skjer første søndag i måneden og er åpne for alle. Treffene skjer flere steder i landet, bl.a. Oslo, Tromsø og Bergen. Treffet er åpent for alle, og her møtes veganere og vegan-nysgjerrige i alle aldersgrupper for en ettermiddag med sosial hygge og god mat. Enten du er ny som veganer, har vært det lenge, eller bare er nysgjerrig på denne livsstilen så er du hjertelig velkommen.

Tid: Søndag 7. februar, kl. 18:00
Sted: Bangkok café, Dronningens gate 23
Facebook-event

 

Tromsø

Denne gangen skal vi være på African Flavour Restaurant, som ligger ikke så langt unna Pyramiden i Tromsdalen. De har et bra og smakfullt vegetartilbud og er veldig interessert i å tilby mer vegansk mat. Forrige vegantreff vi hadde der var en stor suksess! Treffet er åpent for alle, og her møtes veganere og vegan-nysgjerrige i alle aldersgrupper for en ettermiddag med sosial hygge og god mat. Enten du er ny som veganer, har vært det lenge eller bare er nysgjerrig på denne livsstilen så er du hjertelig velkommen. For at restauranten skal vite hvor mange som kommer ber vi at de som skal være med trykker «attending».

Treffet i Tromsø starter klokken 16.00 og varer så lenge folk har lyst og anledning. Skulle det være noen spørsmål er det bare å ta kontakt med lokalkoordinator Lise på Tlf: 98 84 98 28 eller på Facebook. Vel møtt!

Tid: Søndag 7. februar, kl. 16:00
Sted: African Flavour Restaurant, Solstrandvegen 19/23
Facebook-event

Detaljer

Dato:
7. februar 2016
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
, , , , , , , , , , ,

Sted

Flere steder
Norge

Arrangør

Norsk vegansamfunn
Hjemmeside:
http://www.vegansamfunnet.no