Vegantreff desember
Vegantreff desember
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Vegantreff desember

3. desember 2017

Hver måned inviterer Norsk vegansamfunn til vegantreff over hele landet. Her møtes veganere og vegannysgjerrige i alle aldersgrupper for en ettermiddag/kveld med sosial hygge og god mat.  Du er herved invitert!

Følg med! Flere byer kommer snart. Vil du være sikker på at du ikke går glipp av nyheter om vegantreffene våre? Hold deg oppdatert via Facebook-siden vår!

Oslo

Desember står for døra, og det er tid for det siste treffet i veganåret 2017. Enten du er veganer på n’te året, eller bare har snust litt på veganisme, er du herved invitert til en sosial og uformell ettermiddag med fine folk og god mat!

Denne gangen legger vi turen til Haveli Restaurant på Grønland, som for anledningen steller i stand en helt vegansk buffé for oss! Her blir det litt av hvert å varme seg på for vinterfrosne veganere og vegonnabes. På menyen står et variert utvalg retter fra det pakistanske, thailandske og filippinske kjøkken. Blant annet:

• «Butterkylling» med tofu
• Bønneburger
• Linsesuppe
• Grønnsakspakora
• Phad namman hoi

For 149 kroner kan du forsyne deg så mye du vil. For barn opp til 12 år er det halv pris. Haveli har også et stort utvalg veganske og veganiserbare retter på den ordinære menyen.

Vi er på plass fra kl. 14. Det går greit å komme senere, men hvis du ikke har vært med på treff før, anbefaler vi å være tidlig ute. Hvis du lurer på hvor vi sitter, eller det skulle være noe annet, må du gjerne ringe eller sende oss en melding på 951 41 224 (Trine).

De månedlige treffene våre er åpne for alle, og er en fin anledning til å bli kjent med andre som også er interessert i en vegansk levemåte, og samtidig sjekke ut hva vegan-Oslo har å by på. Du trenger ikke å være medlem i Norsk vegansamfunn for å delta. Håper vi sees!

PS! Det er ikke påmelding, men for at vi (og Haveli) skal vite omtrent hvor mange som kommer, er det fint om du bare trykker «skal» hvis du er rimelig sikker på at du blir med. Og det håper vi jo at du gjør.

Tid: Søndag 3. desember kl. 14.00
Sted: Haveli Restaurant, Åkebergveien 60
Facebook-arrangement Oslo

 

Stavanger – juleverksted!

Norsk vegansamfunn inviterer alle veganere og vegannysgjerrige til nytt vegantreff i Stavanger. Treffet blir på Metropolis på Nytorget i Stavanger. Denne gangen blir det juleverksted, med baking av pepperkaker og pynting etterpå. Vi holder utstyr, former, deig og pynt, med andre ord er det bare å komme, store som små, og kjenne julestemningen sige på.

Juleverkstedet er gratis å delta på. Vi er på plass fra kl. 13 og holder det gående så lenge det er stemning for det. Velkommen!

Tid: Søndag 3. desember kl. 13.00
Sted: Metropolis, Nytorget 1
Facebook-arrangement Stavanger

 

Kristiansand

Norsk vegansamfunn inviterer alle veganere og vegannysgjerrige til nytt treff i Kristiansand!

Nyåpnede Spire kafé i Spiregården er Kristiansands første helveganske kafé. De tilbyr yoga og vegansk mat i fantastisk hyggelige lokaler både inne og ute. Her er noe av det de tilbyr til gode priser på vegantreffet:

– Smoothies: 2 utvalgte fra menyen
– Juice: 2 utvalgte fra menyen
– Mat: Vegansk sandwich, suppe, dagens rett
– Drikker: Kaffe, kombucha, te, vegansk bullet proof
– Søtsaker: rå kaker, små-snacks

Vi er på plass fra kl. 14, og holder det gående så lenge det er stemning for det. Velkommen!

Tid: Søndag 3. desember kl. 14.00
Sted: Spire kafé, Spiregården, Dronningens gate 52
Facebook-arrangement Kristiansand

 

Detaljer

Dato:
3. desember 2017
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
, , , ,

Sted

Flere steder
Norge + Google-kart