Vegantreff 2. august: Tromsø, Trondheim, Bergen, Oslo og Moss
Vegantreff 2. august: Tromsø, Trondheim, Bergen, Oslo og Moss
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Vegantreff 2. august: Tromsø, Trondheim, Bergen, Oslo og Moss

2. august 2015 @ 13:30 - 22:00

Det er snart første søndag i måneden, og det betyr vegantreff! Vi ønsker alle veganere og vegan-nysgjerrige i alle aldersgrupper velkommen til en ettermiddag med sosial hygge og god mat. Denne gangen blir det treff i Tromsø, Trondheim, Bergen, Oslo og Moss søndag 2. august.

Velkommen til treff! 

Enten du har vært veganer lenge, er helt ny eller bare er nysgjerrig på veganisme, er du velkommen på treff. Benytt muligheten til å henge med folk som kan veilede deg gjennom veganismens irrganger og ingredienser, slik at du får inspirasjon til å prøve deg som veganer.

Vi håper å se mange gamle og nye fjes. Vel møtt!

 

Panoramafoto av stranda Telegrafbukta i Tromsø. Mange folk er på stranden og leker ved vannkanten, og i horisonten ser vi både vann og de flotte fjellene i Tromsø under en blå himmel med noen få, avlange skyer på.
Kanskje passer det med en liten dukkert hvis været tillater det? Foto: Harald Groven. Lisens: CC BY-SA 3.0.

Tromsø

Tid: 15:00 søndag 2. august
Sted: Telegrafbukta, Tromsø
Facebook-event

Denne månedens vegantreff blir en koselig grilling i Telegrafbukta klokken 15:00. Vi satser på bra vær, og om været er imot oss flytter vi arrangementet innendørs. Alle tar med egen mat de vil grille og egen drikke, vi satser på å bruke grillene som er installert i bukta, men du kan gjerne ta med flergangsgrill om du vil! Kontaktperson for treffet er Lise Mari Lorentzen. Meld deg gjerne på i Facebook-eventen her!

 

 

 

Nærbilde av gulrotsuppe med garnityr av revet gurlot, koriander og pinjekjerner dandert så det ligner en mini-gulrot. Kant av hvit suppeskål i bakgrunnen.
Suppe på Soil? Foto: Janet Hudson (redigert). Lisens: CC BY 2.0.

Trondheim

Tid: 14:00 søndag 2. august
Sted: Kafé Soil, Nedre Bakklandet 20D
Facebook-event

Månedens treff finner sted på koselige Kafé Soil på Bakklandet. Det vil være mulig å kjøpe suppe og kake samt noe godt å drikke. Vi håper det fortsatt er masse folk i byen, og at dere tar turen til Kafé Soil førstkommende søndag klokken 14:00 for å møte hyggelige mennesker og spise god mat! Kontaktperson for treffet er Johanna Haarseth. Meld deg gjerne på i Facebook-eventen her!

 

 

 

Fotografi av Bergen sett fra Fløien. Flott utsikt over byens havn og husene på hver side, sjøen og lave fjell i det fjerne under en blå himmel.
Vegantreff i vakre Bergen by! Foto: Magnus Manske,  Lisens: CC BY-SA 3.0

Bergen

Tid: 14:00 søndag 2. august
Sted: Pygmalion, Nedre Korskirkeallmenningen 4, 5017 Bergen
Facebook-event

Vær møtt til vegantreff på Pygmalion i Bergen, som blant annet kan tilby veganburger og godt drikke! Kontaktperson for treffet er Sally Renshaw. Meld deg gjerne på i Facebook-eventen her!

 

 

 

 

Bilde av to veganske burger og søtpotetfries på hvite asjetter på Funky Fresh Foods i Oslo.
Bli med og ta en burger og noe godt drikke på søndag!

Oslo

Tid: 14:00 søndag 2. august
Sted: Funky Fresh Foods, Hausmanns gate 16, 0182 Oslo
Facebook-event

Vi treffes på den veganske restauranten Funky Fresh Foods i Oslo kl. 14:oo, og holder på så lenge vi har lyst frem til de stenger klokken 17. Vi får 10 % rabatt på all mat under treffet. Gi beskjed om at du er med på treffet i kassa. Funky Fresh Foods har uteservering! Kontaktpersoner for treffet er Thomas Olai Risbøl (for spørsmål i forkant) og Kama Sofie Gaiadottir (vil være tilstede på treffet). Meld deg gjerne på i Facebook-eventen her!

 

 

 

Fotografi av mange halve squash og paprikaer med olje og krydder på seg på en fjøl i lyst tre, sett rett ovenifra.
Hva med å grille squash og paprika på hageparty, før du tar en dukkert i bassenget? Foto: Pixabay.

Moss/Råde

Tid: 14:00 søndag 2. august
Sted: Skogveien 18, 1640 Råde
Facebook-event

Velkommen til enda en sommersamling hjemme hos de flotte folka bak veganermat.no! Treffet starter klokken 14:00 og finner sted i Skogveien 18, 1640 Råde. De har et lite svømmebasseng, og det blir kos med vegansk grillmat.

Det blir noen smaksprøver av Veganermats produkter, men alle bør ta med egen mat og drikke i tillegg. Husk badetøy hvis du vil ta en dukkert i bassenget! :) Kontaktperson for treffet er Bård-Reinton Kjellhov. Meld deg gjerne på i Facebook-eventen her!

 

Detaljer

Dato:
2. august 2015
Tid
13:30 - 22:00