Markering av Verdens vegandag
Markering av Verdens vegandag
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Markering av Verdens vegandag

1. november 2017

1. november er verdens vegandag! Det markerer vi med stands i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og Arendal.

Verdens vegandag er en markering for veganisme som feires årlig den 1. november over hele verden. Dagen ble grunnlagt i 1994 som en dag for å feire veganisme av daværende president i The Vegan Society i Storbritannia, Louise Wallis. 1. november er også starten på veganmåneden november, en måned der det legges spesielt fokus på vegansk aktivisme. Både vegandagen og veganmåneden ble etablert for å sette fokus på dannelsen av begrepet veganisme og grunnleggingen av The Vegan Society i november 1944.

Det er ingen retningslinjer for hvordan du best kan feire Verdens vegandag. Men vi i Norsk vegansamfunn oppfordrer deg til å gjøre noe ut av dagen, ved å drive en type aktivisme du kan trives med og som du tror kan hjelpe vegansaken. Husk at aktivisme kan være utrolig mye forskjellig! Det kan være så enkelt som å invitere familien din på et deilig vegansk festmåltid. Det kan være å dele ut flygeblader. Det kan være vegansk kakesalg. Det kan være å sette opp en stand og gi bort vegansk mat, slik at folk kan se at det er god og spennende mat. Bare fantasien setter grenser!

I 2017 vil Norsk vegansamfunn ha stands og markere dagen følgende steder der vi skal dele ut løpesedler, info om veganisme samt dele ut kaker og smaksprøver:

Oslo: Stand på Egertorget fra kl. 15.30 til 19.00
Bergen: Stand på Torgallmenningen fra kl. 16.00 til 18.00
Stavanger: Stand på Arneageren fra kl. 16.00 til 20.00
Trondheim: Stand øverst i Nordre utenfor Ark fra kl. 15.00 til 18.00
Arendal: Stand på Sam Eydes plass fra kl 14.30 til kl 17.00

Alle stedene vil også NOAH ha markering med utdeling av løpesedler og stand.

Tid: Onsdag 1. november
Sted: Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og Arendal
Facebook-arrangement for Oslo | Facebook-arrangement for Bergen | Facebook-arrangement for Stavanger | Facebook-arrangement for Trondheim | Facebook-arrangement for Arendal

 

Detaljer

Dato:
1. november 2017
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
, , , , , , , ,

Sted

Flere steder
Norge + Google-kart