Eat For Compassion
Eat For Compassion
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Eat For Compassion

16. mai 2015 @ 13:00

Norsk vegansamfunn og Vegan Oslo er stolte av å presentere sitt første samarbeidsprosjekt: En endagsfestival i hjertet av byen. Her blir det vegansk buffet, konserter, konkurranser og giveaways. Dette vil du ikke gå glipp av!

Eat For Compassion – Norsk vegansamfunns sprettopp-restaurant og lanseringsfest for Vegan Oslo.
Live musikk fra Wauwatosa, Hanne Fjelstad og Marcello Valerio.
Utstilling // Konkurranser // Premier og giveaways // God mat

Illustrasjon: Sally Renshaw
Illustrasjon: Sally Renshaw

Kom og tilbring dagen sammen med oss på Grünerløkka! Vi transformerer det koselige grendehuset i Korsgata 16 til et lite paradis for dagen, med restaurant på dagen og fest på kvelden.

Fra kl 13 åpner Norsk vegansamfunn sin alltid populære sprettopp-restaurant med en deilig buffet med veganske retter og kaker. Her blir det blir gode priser på mat laget med kjærlighet.

Gjennom dagen kan du sjekke ut vår utstilling «Eat For Compassion» som viser inspirerende dyrevennlige bilder tatt rundt omkring i hele landet. Du kan melde på dine bilder til utstillingen ved å tagge dem med #eatforcompassion på instagram. I løpet av dagen vil vi kåre en vinner blant bidragene, som vil motta Funky Fresh Foods kokebok «RAW» og et måltid for to på El Camino (med byens beste tofu-burrito!)

Fra kl 18 starter festen der vi lanserer Vegan Oslos app for Android. Endelig, etter mye hardt arbeid, kan Android-telefonbrukere få tilgang til appen som gjør det enklere å ta dyrevennlige valg i Oslo! Med sin detaljerte database over veganvennlige steder i byen, alt organisert i et oversiktlig lite kart, gir Vegan Oslo deg siste oppdatering om de beste veganske butikkene, restaurantene og kaféene, samt gir deg anmeldelser og tips som gjør livet litt lettere for veganere og vegan-interesserte.

Festen starter med musikk fra Marcello Valerio. Vi følger på med en quiz der du kan vinne flotte premier fra Loving Hut, Økosjokolade, Aleppo Soap, Funky Fresh Foods med flere. Etter quizen fortsetter vi med musikk fra Hanne Fjelstad og hovednavnet for festivalen: Wauwatosa. Pass på å ta med eget drikke og dansesko!

Er ikke quiz og konserter helt din greie? Slapp av med ølet ditt og kompiser i overetasjen, eller besøk vår fotostand i bakgården utenfor, der fotografen vår vil premiere de morsomste bildene med Funky Fresh Foods sine berømte og digge CocoCrunch.

Vi håper å se nettopp deg på festivalen, da dette er en arrangement du ikke vil få oppleve igjen! Ta med vennene dine, veggiser eller ikke, dette er en kveld for å ha det gøy, og alle er velkomne!

Takk til våre fantastiske sponsorer:

Funky Fresh Foods
Loving Hut
El Camino
Aleppo såpe
Mere Suppe
Økosjokolade
Gruten
Gå vegan catering
Veganermat

 

Detaljer

Dato:
16. mai 2015
Tid
13:00
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
, , , , , , , , , ,

Arrangør

Norsk vegansamfunn & Vegan Oslo

Sted

Grendehuset Korsgata 16
Korsgata 16
Oslo, 0551 Norge