Årsmøte 17. januar 2015
Årsmøte 17. januar 2015
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Årsmøte 17. januar 2015

17. januar 2015 @ 14:00 - 17:00

Velkommen til årsmøte 

Norsk vegansamfunn avholder årsmøte i Oslo lørdag 17. januar 2015. Alle medlemmer er velkomne til å delta, men forhåndspåmelding er nødvendig. Her kan du få mer informasjon om årsmøtet og viktige frister. Møtet vil finne sted i Escape, kafeen til Cybernetisk selskap i Ole Johan Dahls hus, like i nærheten av Forskningsparken T-banestasjon. Adressen er Gaustadalléen 23 B.

Ole Johan Dahls hus. Inngangen er merket med rød pil.
Ole Johan Dahls hus. Inngangen er merket med rød pil.

Styreverv i NVS

Vil du sitte i styret? Å sitte i styret i Norsk vegansamfunn er morsomt, interessant og nyttig, og en fin måte å drive praktisk arbeid for å spre veganisme på og få organisasjonserfaring. Det tar samtidig en del tid og krever mye arbeid, så det er viktig at de som melder sin interesse har tid til arbeidet, og er motiverte til å delta aktivt og med egne initiativ.

Meld fra om du ønsker å stille til valg i spesifikke styreverv (leder, nestleder, kasserer, sekretær) eller som vanlig styremedlem. Vi oppfordrer kandidater til å skrive en kort presentasjon av seg selv, hvorfor de ønsker å stille til valg, og hva de kan bidra med. Denne informasjonen vil bli sendt ut med sakspapirene i forkant av årsmøtet, slik at medlemmene kan gjøre seg kjent med kandidatene. Det er derfor ikke ønskelig med benkeforslag om styremedlemmer på møtet. Kun veganere kan stille til valg i styret. Dersom du ønsker å vite mer om styrearbeid i Norsk vegansamfunn, kan du ta kontakt med leder Marte Munkeli på e-post marte.munkeli@gmail.com.

Viktige datoer

  • 17. desember: Frist for å melde forslag til vedtektsendringer og saker som ønskes behandlet på årsmøtet, samt melde interesse for styreverv.
  • 3. januar: Vi sender ut sakspapirene for årsmøtet, med informasjon om møteadresse, agenda og personer som stiller til valg som styremedlemmer
  • 14. januar: Frist for å melde deltakelse til årsmøtet. Alle medlemmer er velkomne til å delta, og har talerett på årsmøtet. Det er imidlertid kun veganere som har stemmerett på årsmøtet, og deltakere vil derfor bli bedt om å signere på at de er veganere før møtet starter. Dette gjøres som en sikkerhet mot at årsmøtet eller styret skal kunne «kuppes» av personer som ikke ønsker å fremme veganisme. Årsmøtet er lukket for ikke-medlemmer, men det kan gjøres unntak for media eller andre personer som har interesse av å delta på møtet. Dette avgjøres i hvert enkelt tilfelle av det sittende styret. Deltakelse meldes senest 14. januar på kontakt@vegansamfunnet.no.
  • 17. januar: Årsmøtet avholdes. Kun personer som er påmeldt innen fristen 14. januar vil få adgang til årsmøtet. 
  • Senest 17. februar: Referat fra årsmøtet sendes ut til medlemmene.

Vel møtt til årsmøte!

Detaljer

Dato:
17. januar 2015
Tid
14:00 - 17:00
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
, , , ,

Arrangør

Norsk vegansamfunn
View Arrangør Website

Sted

Escape
Gaustadalléen 23 B
Oslo, Oslo
+ Google-kart