Avslutning av Vegansk vår med Ingrid Helene fra Veganslife

IMG_98361-678x1024

Ingrid Helene fra Veganslife står for maten de siste to dagene av Vegansk vår. La deg inspirere av henne til å fortsette de gode vanene utover mars måned! Vegansk vår som arrangement nærmer seg slutten, men den veganske våren har akkurat begynt. God appetitt!

Tekst: Marit Ylvira Haugland

Lammet Bæ inspirerte til kjøttkutt

Ingrid Helene står bak matbloggen Veganslife. Hun ble veganer som 17-åring, og startet bloggen sin fordi hun elsker å lage mat og ønsker å fremme et vegansk kosthold og livsstil.

Hennes reise mot veganisme startet tidlig, da hun som 11-åring på sommerleir ble konfrontert med at lammet hun hadde kost med hele dagen skulle bli middag dagen etter. Da koblingen var gjort, var også det første steget mot veganisme gjort. Hun kuttet gradvis ut animalske matvarer fra kostholdet sitt, og trives i dag veldig godt som veganer.

Ny verden av smaker, lukter og farger

Med informasjon og fristende matbilder ønsker Ingrid Helene å inspirere til å spise mer grønt, og vise at vegansk mat verken er kjedelig eller ensformig. Matglede og variasjon er stikkordene i hennes ukemeny, og her er det mye godt å glede seg til.

Det finnes selvsagt masse mer på bloggen hennes – hint, hint!

 

MANDAG

Frokost: Havregrøt med quinoa
dsc_0134

Lunsj: Veganske pannekaker
dsc_0017

Middag: Vestafrikansk grønnsaksgryte
dsc_1193

Dessert: Peanøttfudge
dsc_11441

Snack: Energibar av havre og bringebær
dsc_0028

 

TIRSDAG

Frokost: Tofurøre
DSC_0442-copy-678x1024

Lunsj: Kystsmørbrød
dsc_0174_2

Middag: Potetsuppe
dsc_11611

Dessert: Vegansk gulrotkake
dsc_1139

Snack: Vegansk ostesaus (og f.eks. tortillachips)
DSC_0425-copy1-678x1024

, , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

[print_link]

Org.nr.: 895215732 / Bankkonto: 1503.71.30351 / e-post: kontakt@vegansamfunnet.no